2012. február 28., kedd

Hosszabb hajat akarok !! :)


Melyik nő ne gondoná úgy, hogy a másik nőnek, szebb és hosszabb a haja, mint az övé? Ez olyasmi lehet, mint a pasiknál a pénisz-irigység. Azt hisszük, a világegyetem kitolt velünk és nincs megoldás. Ezért olyan népszerű a hajhosszabbítás világszerte – és nem csak Hollywoodban. Régebben elképzelhetetlen lett volna, hogy pár perc alatt több hónapnyi hosszal nőjön a hajad.

Az alapok

A hajhosszabbítás nemcsak a haj hosszát növeli, hanem dússágot is kölcsönöz a hajnak. Ez csak attól függő, hogy te mit szeretnél. Ha esetleg nagyon kevés hajad van vagy vékonyszálú, remek megoldás lehet a problémádra.
 Ha meguntad a bubi frizurádat, változtasd sörénnyé. De persze, a hosszabbítás mérete függ, az eredeti hajad hosszától is. Azonban, ha a túl rövid, nincs mit tenni, hisz nincs mihez felvarrni a hajat.
Hosszabbítás fajtái: ragasztás, csomózás, hőillesztés, vagy varrás. Akár még melírt és színt is adhatsz a hajadnak a folyamat során, igazán vaddá is válhatsz, minden csak a te fantáziádra van bízva. Az eljárás nem fájdalmas, egy cseppet sem lesz kellemetlen.
Rossz hírek: ez az eljárás egyáltalán nem olcsó. Ráadásul, ha nem jól választod meg a módszert még akár tönkre is teheted a hajadat, ha viszont igen, saját hajad is megerősödhet! Az ár függ attól, hogy mennyi hajat szeretnél, attól, hogyan teszik fel, több 10 vagy akár több százezer forint is lehet, arról nem is beszélve, hogy minden nyolcadik héten vissza kell igazítani, ahogy nő a haj. Egy ilyen művelet akár 4-6 órán át is eltarthat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése